homepage-header

Samen werken aan
een mooie wereld

 

Even voorstellen

Onze fishloving family is groot, en wordt steeds groter. Dagelijks werken we met zo’n 600 collega’s in Harderwijk en Griekenland aan ons brede en hoogwaardig assortiment zalmproducten. Van chauffeurs tot marketeers en van product ontwikkelaars tot operators. Bij Foppen verwelkomen we continu nieuwe collega’s. Met elkaar blijven we trouw aan onze traditie van vakmanschap, alleen zo leveren we de beste kwaliteit met een eigen herkenbare smaak. Al ruim 100 jaar.

1

1918

Jan Foppen (eerste generatie) ontving een erkenning om met vis te mogen ‘venten’. Zowel vanuit de bakfiets als vanuit de rokerij in de binnenstad van Harderwijk, werd de gerookte paling verkocht.

2

1932

Een deel van de vissersvloot verdween door de afsluiting van de Zuiderzee, maar de palingrokerij van Foppen bleef. Toen al een begrip in én ver buiten Harderwijk. Het bedrijf groeide snel en naast paling werd het assortiment uitgebreid met andere verschillende soorten gerookte vis, waaronder zalm.

3

1999

De fabriek op de Galvanistraat werd te klein en Foppen verhuisde naar de Daltonstraat 24. Vandaag de dag is dit nog steeds het hoofdkantoor van Foppen Seafood. Een paar meter verderop, op de Fahrenheitstraat, staat een tweede kantoorpand.

4

2000

Om aan de stijgende vraag naar kwaliteitsproducten te voldoen, werd in Griekenland (Preveza) een nieuwe fabriek gebouwd. Hierdoor kunnen wij wereldwijd een volledig assortiment zalmproducten aanbieden aan de retail, foodservice en industrie.

5

Heden

De familie Foppen heeft het bedrijf inmiddels verlaten, maar de familiecultuur is behouden gebleven. Foppen is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en inmiddels hebben we zo'n 600 collega's in Nederland en Griekenland.

Join us!

Sluit je aan bij onze
fishloving family

Jij wil toch ook onderdeel uitmaken van onze fishloving family, werken in een collegiale sfeer en elke dag het verschil maken? Bij ons krijg je veel vrijheid. Zelf bepalen wanneer je werkt? Zolang dit past binnen jouw functie is dit uiteraard geen enkel probleem. Is jouw oog gevallen op een leuke training of cursus? Alles is mogelijk (of nouja, bijna alles dan). Kortom; wij zijn betrokken en geven je veel vrijheid.
Binnen welk team voel jij je als een vis in het water?

In good company

Collega’s
vertellen

Employer Branding Foppen Seafood - Martina Swarts

Vriendelijke collega’s waarbij je altijd aan kunt kloppen, maakt het werken prettig

Martina (kwaliteit / QA coördinator)

Office

Employer Branding Foppen Seafood - Mateusz Pedzialek

Mijn opleiding werd betaald en ik volg Nederlandse les

Mateusz (Storings- en onderhoudsmonteur)

Technische Dienst

Employer Branding Foppen Seafood - Aleksandra Kachniarz

Elke dag lachend naar mijn werk

Aleksandra (Allround Productiemedewerker)

Productie

Let’s work together

Employer Branding Foppen Seafood - HR Team

Geen passende vacature?

Neem contact met ons op!

Brigit, Muriël en Karolina zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Let’s get in contact!

Is dit net niet helemaal de vacature die je zoekt? Wellicht hebben we andere openstaande vacatures die beter aansluiten op jouw wensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.